Våra tjänster


Våra kunder skall känna att de har tillgång till allt när det gäller deras bilaffär. Bilklippet AB kan förse er som kunder med hela processen kring bilköpet, från finans till service. Nedan finner ni ett urval av de tjänster vi erbjuder.

Finans


Bilklippet tycker om mångfald, därför har vi flertalet samarbetspartners när det gäller finansieringen av ert fordon. Allt för att ni som kunder skall känna trygghet och ha valmöjligheter. Har ni frågor kring finansieringen av er bil fråga gärna oss, vi besvarar gladeligen alla era frågor.

partners finans Bilklippet AB

Garanti


Att köpa ett fordon utan garanti är inget som vi vill förknippas med, därför har vi valt att samarbeta med de bästa leverantörerna av garantier för ert fordon. Våra partners Auto Concept och Svensk Bilgaranti erbjuder många förmånliga lösningar. Vi erbjuder mellan 6 till 24 månaders garanti för nyare fordon som vi säljer.

partners garanti Bilklippet AB

Försäkring


Vi har ett gediget samarbete med Länsförsäkringar. Med en försäkring från Länsförsäkringar får ni som kunder ett stabilt avtal med väldigt bra premier marknadsmässigt.

partners försäkringar Bilklippet AB